Συσκευές & Αξεσουάρ
Fondue serowe z bagietką
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 25 λεπτ.
6 porcji
Υλικά
-
2 ząbki czosnku
-
250 g sera gruyère pokrojonego na kawałki
-
250 g sera ementaler pokrojonego na kawałki
-
270 g białego wina, wytrawnego
-
15 g skrobi kukurydzianej
-
2 szczypty pieprzu czarnego, mielonego
-
2 szczypty papryki słodkiej, mielonej
-
1 szczypta gałki muszkatołowej, mielonej
-
bagietka pokrojona na kawałki, do podania
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 porcję
Νάτριο
329.3 mg
Πρωτεΐνη
24 g
Θερμίδες
1582.6 kJ /
378.3 kcal
Λιπαρά
25.2 g
Φυτικές ίνες
0.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
15.3 g
Υδατάνθρακες
5.9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
FONDUE
10 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKetchup curry
30 λεπτ.
Sos paprykowy z salami
45 λεπτ.
Musztarda gruszkowa
30 λεπτ.
Adżika
40 λεπτ.
Hummus z bobu
1ωρ.
Pâté z wędzonego pstrąga
1ωρ. 20 λεπτ.
Pasta z kaszy jęczmiennej z suszonymi pomidorami
1ωρ.
Pâté z kurzych wątróbek
3ωρ. 30 λεπτ.
Pasta jajeczna z makrelą i chrzanem
1ωρ.
Smarowidło (pâté) z tuńczyka
1ωρ. 55 λεπτ.
Pełnoziarniste spaghetti w kremowym sosie z soczewicy i marchewki (TM7)
1ωρ.
Pasta z pieczonej papryki i orzechów
10 λεπτ.