Wegetariański sos boloński z soczewicą

Wegetariański sos boloński z soczewicą

4.4 1.0K βαθμολογίες
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 porcje

Υλικά

  • 150 g czerwonej soczewicy, suszonej
  • 700 g wody
  • 80 g cebuli przekrojonej na pół
  • 20 g oliwy z oliwek
  • 2 ząbki czosnku
  • 400 g krojonych pomidorów, z puszki
  • 150 g cukinii pokrojonej w plastry
  • 50 g pieczarek przekrojonych na pół
  • 30 - 40 g koncentratu pomidorowego
  • ½ - 1 łyżeczka oregano, suszonego
  • ¾ - 1 łyżeczka soli
  • ¼ - ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
  • 3 łyżki liść bazylii, świeży posiekanych

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 201 kcal / 841 kJ
Πρωτεΐνη 11.7 g
Λιπαρά 4.7 g
Υδατάνθρακες 28 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων