Συσκευές & Αξεσουάρ
Pâté z wędzonego pstrąga
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
12 porcji
Υλικά
-
5 g koperku, świeżego
-
50 g pora tylko białej części, pokrojonego na kawałki
-
160 g masła pokrojonego na kawałki
-
20 g miodu np. wielokwiatowego
-
200 - 250 g filetów z pstrąga, wędzonych, bez skóry pokrojonych na kawałki
-
10 g soku z cytryny świeżo wyciśniętego
-
30 g słodkiej musztardy np. miodowej
-
½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
-
1 łyżeczka ziaren pieprzu kolorowego
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 porcję
Νάτριο
245 mg
Πρωτεΐνη
4.2 g
Θερμίδες
581.6 kJ /
138.9 kcal
Λιπαρά
12 g
Φυτικές ίνες
0.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
7.6 g
Υδατάνθρακες
3.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
SMACZNA PRZYSTAŃ
10 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSos arrabbiata
40 λεπτ.
Sos jogurtowy
5 λεπτ.
Sos Mojo Amarillo
45 λεπτ.
Oliwa chili
10 λεπτ.
Sos béarnaise
20 λεπτ.
Wegański sos boloński
40 λεπτ.
Adżika
40 λεπτ.
Hummus z bobu
1ωρ.
Pasta z kaszy jęczmiennej z suszonymi pomidorami
1ωρ.
Pâté z kurzych wątróbek
3ωρ. 30 λεπτ.
Pasta jajeczna z makrelą i chrzanem
1ωρ.
Smarowidło (pâté) z tuńczyka
1ωρ. 55 λεπτ.