
Συσκευές & Αξεσουάρ
Lentil Soup with Bulgur Dumplings
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 40 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
dried green lentils130 g
-
water for soaking
-
pumpkin flesh diced400 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
cumin seeds1 ½ tsp
-
olive oil for drizzling
Dumplings
-
onions quartered100 g
-
fresh mint leaves only5 g
-
fresh coriander leaves only5 g
-
fresh parsley leaves only5 g
-
salted butter soft30 g
-
bulgur wheat80 g
-
plain flour75 g
-
fine sea salt½ tsp
Soup
-
vegetable stock paste1 tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
olive oil30 g
-
water1200 g
-
fresh spinach leaves150 g
-
lemon finely grated zest and juice½
-
pine nuts50 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
265 kcal /
1109 kJ
Πρωτεΐνη
9 g
Λιπαρά
14 g
Υδατάνθρακες
25 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

The Modern Vegetarian
60 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνVegetable soup
35 min
Broccoli and Stilton Soup
30 min
Spinach, Lemon and Lentil Soup
50 min
Baby-friendly Butternut and Sage Soup
40 min
Rice Congee
4 godz. 5 min
Carrot and Ginger Soup
5 min
Raw Beetroot Soup
5 min
Ravioli Broth with Beef
Brak ocen
Vegan Oyster Mushroom Soup
Brak ocen
Curried Parsnip and Apple Soup
30 min
Watercress Soup
25 min
Egusi Stew
1 godz. 30 min