
Συσκευές & Αξεσουάρ
Curried Butternut Cream Soup
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
carrots cut in pieces (2 cm)150 g
-
leeks cut in pieces (2 cm)250 g
-
curry powder1 Tbsp
-
olive oil50 g
-
butternut squash peeled and deseeded, cut in chunks (3-4 cm)600 g
-
water500 - 600 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
single cream100 g
-
croutons for garnishing
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
275.8 kcal /
1152.7 kJ
Πρωτεΐνη
5 g
Λιπαρά
18.9 g
Υδατάνθρακες
21.4 g
Φυτικές ίνες
6.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Community Stars Showcase Vol. 2
12 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCreamy courgette soup
25 min
Creamy Tomato Soup
25 min
Moroccan Harira and Chicken Soup
55 min
Leek and Potato Soup (TM5)
40 min
Sweet Potato and Courgette Soup
25 min
Curried Sweet Potato Soup
30 min
Mushroom and Cannellini Bean Soup
35 min
Red Lentil Soup
40 min
Irish Potato Soup
35 min
Broccoli Cream Soup with Croutons
1 h
Miso Soup with Vegetables
30 min
Carrot and Coriander Soup
25 min