Συσκευές & Αξεσουάρ
Millet Salad with Lentils and Pomegranate
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 35 λεπτ.
10 portions
Υλικά
Sauce
-
olive oil100 g
-
dried oregano1 tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
barley malt extract1 tsp
-
lemon finely grated zest and juice1
Salad
-
dried green lentils200 g
-
water plus extra for soaking1000 g
-
fine sea salt1 tsp
-
millet grains200 g
-
pomegranate seeds or to taste450 g
-
fresh coriander leaves only20 g
-
fresh parsley leaves only10 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
7 g
Θερμίδες
1046 kJ /
250 kcal
Λιπαρά
11 g
Υδατάνθρακες
29 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
The Modern Vegetarian
60 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSmoky Couscous Salad
20 λεπτ.
Mini Hamburgers
4ωρ. 5 λεπτ.
Mushroom and Autumn Vegetable Bruschetta
24ωρ.
Fennel Apple Salad
20 λεπτ.
Roasted Parsnip and Chestnut Pâté
2ωρ. 45 λεπτ.
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30 λεπτ.
Courgette Omelette
40 λεπτ.
Beetroot Carpaccio with Goat's Cheese and Rocket
20 λεπτ.
Star Pizza
1ωρ. 45 λεπτ.
Beetroot Gravadlax
48ωρ. 20 λεπτ.
Aubergine and Lentil Salad
40 λεπτ.
Halloumi Salad
20 λεπτ.