
Συσκευές & Αξεσουάρ
Millet Salad with Lentils and Pomegranate
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 35 λεπτ.
10 portions
Υλικά
Sauce
-
olive oil100 g
-
dried oregano1 tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
barley malt extract1 tsp
-
lemon finely grated zest and juice1
Salad
-
dried green lentils200 g
-
water plus extra for soaking1000 g
-
fine sea salt1 tsp
-
millet grains200 g
-
pomegranate seeds or to taste450 g
-
fresh coriander leaves only20 g
-
fresh parsley leaves only10 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
7 g
Θερμίδες
1046 kJ /
250 kcal
Λιπαρά
11 g
Υδατάνθρακες
29 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

The Modern Vegetarian
60 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSalmon Terrine with Peppered Crème Fraîche
1ωρ. 20 λεπτ.
Green Goddess Edamame Salad Bowl
1ωρ.
Chicken and Tomato Sincronizadas
1ωρ.
Bruschetta
3ωρ.
Prawn Cocktail
15 λεπτ.
Spinach and Ricotta Malfatti - Malfatti di spinaci e ricotta
45 λεπτ.
Sicilian Caponata - Caponata siciliana
30 λεπτ.
Aubergine and Lentil Salad
40 λεπτ.
Red Cabbage Salad with Figs and Gorgonzola
10 λεπτ.
Orange Chicken with Giant Couscous and Pine Nuts
1ωρ. 30 λεπτ.
Patatas Bravas with Chorizo
1ωρ. 20 λεπτ.
Tuna Tapenade on Cucumber
10 λεπτ.