Συσκευές & Αξεσουάρ
Millet Salad with Lentils and Pomegranate
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 35 λεπτ.
10 portions
Υλικά
Sauce
-
olive oil100 g
-
dried oregano1 tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
barley malt extract1 tsp
-
lemon finely grated zest and juice1
Salad
-
dried green lentils200 g
-
water plus extra for soaking1000 g
-
fine sea salt1 tsp
-
millet grains200 g
-
pomegranate seeds or to taste450 g
-
fresh coriander leaves only20 g
-
fresh parsley leaves only10 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
7 g
Θερμίδες
1046 kJ /
250 kcal
Λιπαρά
11 g
Υδατάνθρακες
29 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
The Modern Vegetarian
60 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνEasy Broccoli Cheese Bites
55 λεπτ.
Beer Battered Cod Bites
1ωρ. 10 λεπτ.
Mini Crab Cakes with Coriander Paste
1ωρ.
Polenta Muffins with Prawns and Mayo
1ωρ. 25 λεπτ.
Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
1ωρ. 10 λεπτ.
Crisp Onsen Eggs
2ωρ.
Crispy Smashed Potato Salad
1ωρ. 30 λεπτ.
Pea, Cherry Tomato and Feta Wraps
10 λεπτ.
Temaki Sushi
1ωρ.
Vegetable Salad in Varoma (Sałatka jarzynowa na Varomie)
50 λεπτ.
Salmon Terrine with Peppered Crème Fraîche
1ωρ. 20 λεπτ.
Steamed Potato Tortilla
45 λεπτ.