
Συσκευές & Αξεσουάρ
Millet Salad with Lentils and Pomegranate
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 35 λεπτ.
10 portions
Υλικά
Sauce
-
olive oil100 g
-
dried oregano1 tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
barley malt extract1 tsp
-
lemon finely grated zest and juice1
Salad
-
dried green lentils200 g
-
water plus extra for soaking1000 g
-
fine sea salt1 tsp
-
millet grains200 g
-
pomegranate seeds or to taste450 g
-
fresh coriander leaves only20 g
-
fresh parsley leaves only10 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
250 kcal /
1046 kJ
Πρωτεΐνη
7 g
Λιπαρά
11 g
Υδατάνθρακες
29 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

The Modern Vegetarian
60 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChilli Cheese Nachos
40 dk
Sofrito Toasts with Serrano Ham
40 dk
Bruschetta with White Bean Purée and Gremolata - Bruschetta con crema di fagioli bianchi e gremolata
20 dk
Baingan Bhurta (Aubergine Bhurta)
30 dk
Puri
35 dk
Prawn Cocktail
15 dk
Creamy Tomato Soup
25 dk
Onion Bhaji
45 dk
Black Bean Houmous with Maize Chips
1sa 15 dk
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30 dk
Coconut-crusted King Prawns with Citrus Mustard Dip
45 dk
Potato Salad with Quail Eggs, Capers and Anchovies
30 dk