
Συσκευές & Αξεσουάρ
Millet Salad with Lentils and Pomegranate
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 35 λεπτ.
10 portions
Υλικά
Sauce
-
olive oil100 g
-
dried oregano1 tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
barley malt extract1 tsp
-
lemon finely grated zest and juice1
Salad
-
dried green lentils200 g
-
water plus extra for soaking1000 g
-
fine sea salt1 tsp
-
millet grains200 g
-
pomegranate seeds or to taste450 g
-
fresh coriander leaves only20 g
-
fresh parsley leaves only10 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
250 kcal /
1046 kJ
Πρωτεΐνη
7 g
Λιπαρά
11 g
Υδατάνθρακες
29 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

The Modern Vegetarian
60 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνOnion Bhaji
45 λεπτ.
Creamy Tomato Soup
25 λεπτ.
Detox Salad
10 λεπτ.
Puri
35 λεπτ.
Chicken Meatballs with Red Pesto
1ωρ.
Green Vegetable Frittata - Frittata verde
25 λεπτ.
Courgette and Avocado Beignets with Feta Cream, Coriander Chilli Pesto and Salad
2ωρ. 15 λεπτ.
Irish Potato Soup
35 λεπτ.
Broccoli Cream Soup with Croutons
1ωρ.
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30 λεπτ.
Sicilian Caponata - Caponata siciliana
30 λεπτ.
Dhokla
30 λεπτ.