
Συσκευές & Αξεσουάρ
White Bean Purée and Anchovy on Crostini
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
30 pieces
Υλικά
Chilli Oil
-
olive oil200 g
-
dried chilli flakes1 Tbsp
-
dried red chillies whole2
Bean Purée
-
garlic cloves unpeeled3
-
olive oil40 g
-
lemon juice30 g
-
tinned cannellini beans rinsed and drained (weight is pre-draining)800 g
-
fresh red chilli (προαιρετικό πεδίο) deseeded if preferred and cut in halves½
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
dried rosemary½ tsp
-
dried oregano½ tsp
-
smoked paprika to taste¼ tsp
-
sea salt to taste¼ tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
Assembly
-
anchovy fillets, in oil drained and separated40 - 50 g
-
baguette thinly sliced and toasted1
Διατροφή ανά 1 piece
Θερμίδες
127 kcal /
535 kJ
Πρωτεΐνη
3.5 g
Λιπαρά
8.5 g
Υδατάνθρακες
8.5 g
Φυτικές ίνες
2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Spanish Tapas
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνVegetable Salad in Varoma (Sałatka jarzynowa na Varomie)
50min
Seafood Stir-fry in Tomato Sauce
35min
Chicken Meatballs with Red Pesto
1h
Sicilian Prawn Salad
40min
Broccoli, Red Pepper and Pine Nut Salad
10min
Supreme Plant Poke Bowl
1h 10min
Meatballs with Romesco Sauce
1h 40min
Cheese Sticks
55min
Polenta Muffins with Prawns and Mayo
1h 25min
Crisp Onsen Eggs
Ninguna valoración
Temaki Sushi
Ninguna valoración
Salmon Terrine with Peppered Crème Fraîche
1h 20min