
Συσκευές & Αξεσουάρ
White Bean Purée and Anchovy on Crostini
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
30 pieces
Υλικά
Chilli Oil
-
olive oil200 g
-
dried chilli flakes1 Tbsp
-
dried red chillies whole2
Bean Purée
-
garlic cloves unpeeled3
-
olive oil40 g
-
lemon juice30 g
-
tinned cannellini beans rinsed and drained (weight is pre-draining)800 g
-
fresh red chilli (προαιρετικό πεδίο) deseeded if preferred and cut in halves½
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
dried rosemary½ tsp
-
dried oregano½ tsp
-
smoked paprika to taste¼ tsp
-
sea salt to taste¼ tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
Assembly
-
anchovy fillets, in oil drained and separated40 - 50 g
-
baguette thinly sliced and toasted1
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 piece
Πρωτεΐνη
3.5 g
Θερμίδες
535 kJ /
127 kcal
Λιπαρά
8.5 g
Φυτικές ίνες
2 g
Υδατάνθρακες
8.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Spanish Tapas
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSalmon Terrine with Peppered Crème Fraîche
1 Std. 20 Min
Asparagus and Mango Salad
35 Min
Red Cabbage Salad with Figs and Gorgonzola
10 Min
Bruschetta
3 Std.
Easy Broccoli Cheese Bites
55 Min
Stuffed Mushrooms with Manchego Cheese
40 Min
Watermelon Canapés with Whipped Feta and Walnuts
20 Min
Sicilian Caponata - Caponata siciliana
30 Min
Rice Salad with Eggs and Tuna
1 Std.
Chicken and Tomato Sincronizadas
1 Std.
Nachos with Chilli and Cheese
40 Min
Beetroot, Apple and Goat's Cheese Quinoa Salad
30 Min