
Συσκευές & Αξεσουάρ
Creamy Vegan Broccoli and Cheese Soup
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
cashew nuts60 g
-
sliced white bread thick, diced (2 cm)3 slices
-
broccoli (approx. 500 g), florets, halved if large amd stems, lightly peeled, cut in pieces (2 cm x 5 cm)1
-
garlic cloves to taste3 - 5
-
onions quartered100 g
-
olive oil plus extra for drizzling30 g
-
vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
carrots cut in pieces (3 cm)90 g
-
potatoes peeled, diced (3 cm)200 g
-
water plus extra for soaking1100 g
-
nutritional yeast flakes40 g
-
dried mixed herbs¾ tsp
-
paprika¾ tsp
-
ground cayenne pepper¼ tsp
-
fine sea salt plus extra to taste1 tsp
-
ground black pepper plus extra to taste¼ tsp
-
vegan cheese, grated (προαιρετικό πεδίο) for sprinkling
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
390 kcal /
1629 kJ
Πρωτεΐνη
18 g
Λιπαρά
17 g
Υδατάνθρακες
36 g
Φυτικές ίνες
11 g
Κορεσμένα λιπαρά
2.8 g
Νάτριο
1032 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Vegan Comfort Food
9 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνWatercress Soup
25 min
Creamy Courgette Soup
25 min
Creamy courgette soup
25 min
Spiced Moroccan Lentil Soup
40 min
Creamy Pepper Soup
20 min
Lentil Soup with Bulgur Dumplings
1 godz. 40 min
Leek and potato soup
45 min
Red Lentil Soup
40 min
Carrot and Ginger Soup
5 min
Reuben's Stew
5 min
Arbroath Smokie Soup
40 min
Jewish Chicken Soup
50 min