Συσκευές & Αξεσουάρ
Mushroom and Cannellini Bean Soup
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
dried wild mushrooms (e.g. porcini, ceps)30 g
-
boiling water300 g
-
onions quartered120 g
-
unsalted butter diced60 g
-
tinned cannellini beans drained (2 x 400 g tins)480 g
-
liquid vegetable stock (see tip)400 g
-
fresh sage leaves2
-
fine sea salt plus extra to taste¾ tsp
-
ground black pepper plus extra to taste¼ tsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
464.5 mg
Πρωτεΐνη
9.4 g
Θερμίδες
1097.2 kJ /
262.2 kcal
Λιπαρά
12.7 g
Φυτικές ίνες
6.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
7.9 g
Υδατάνθρακες
29.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChorizo and Butternut Squash Soup
30 Min
Jewish Chicken Soup
50 Min
Spiced Moroccan Lentil Soup
40 Min
Bulgar and Red Lentil Soup
1 Std.
Sweet Potato Soup with Star Anise
45 Min
Versatile Smooth Soup
45 Min
Carrot and Coriander Soup
25 Min
Leek and Potato Soup (TM5)
40 Min
Detoxifying Thai Soup
25 Min
Raw Beetroot Soup
5 Min
Spinach, Orange and Carrot Soup
25 Min
Cullen Skink
45 Min