Συσκευές & Αξεσουάρ
Chestnut and Fennel Soup - Zuppa di castagne e finocchio
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
onions quartered120 g
-
leeks white part only, cut in pieces100 g
-
fennel cut in pieces120 g
-
fresh thyme leaves only, to taste2 - 3 sprigs
-
salted butter diced50 g
-
dry white wine100 g
-
cooked, peeled chestnuts350 g
-
1 heaped tsp chicken stock paste, homemadechicken stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
water800 g
-
fine sea salt or to taste½ tsp
-
ground black pepper or to taste¼ tsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
4.9 g
Θερμίδες
1282 kJ /
306 kcal
Λιπαρά
11.9 g
Υδατάνθρακες
33.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Italian Kitchen
62 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνDanish Split Pea Soup
1ωρ.
Beef Goulash Soup
1ωρ. 15 λεπτ.
Chicken and Vegetable Soup
1ωρ. 30 λεπτ.
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40 λεπτ.
Grisons Barley Soup
55 λεπτ.
Curried Butternut Cream Soup
35 λεπτ.
Spanish Green Lentil And Chorizo Soup
12ωρ. 45 λεπτ.
Pumpkin Soup, Seasonal Mushrooms and Truffle
1ωρ. 25 λεπτ.
Prawn And Chicken Laksa
40 λεπτ.
Carrot and Ginger Soup
5 λεπτ.
Raw Beetroot Soup
5 λεπτ.
Seafood Soup
Καμία βαθμολογία