
Συσκευές & Αξεσουάρ
Chestnut and Fennel Soup - Zuppa di castagne e finocchio
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
onions quartered120 g
-
leeks white part only, cut in pieces100 g
-
fennel cut in pieces120 g
-
fresh thyme leaves only, to taste2 - 3 sprigs
-
salted butter diced50 g
-
dry white wine100 g
-
cooked, peeled chestnuts350 g
-
chicken stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
water800 g
-
fine sea salt or to taste½ tsp
-
ground black pepper or to taste¼ tsp
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
306 kcal /
1282 kJ
Πρωτεΐνη
4.9 g
Λιπαρά
11.9 g
Υδατάνθρακες
33.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Italian Kitchen
62 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνVegetable soup
35 λεπτ.
Broccoli and Stilton Soup
30 λεπτ.
Spinach, Lemon and Lentil Soup
50 λεπτ.
Baby-friendly Butternut and Sage Soup
40 λεπτ.
Rice Congee
4ωρ. 5 λεπτ.
Carrot and Ginger Soup
5 λεπτ.
Raw Beetroot Soup
5 λεπτ.
Ravioli Broth with Beef
Καμία βαθμολογία
Vegan Oyster Mushroom Soup
Καμία βαθμολογία
Curried Parsnip and Apple Soup
30 λεπτ.
Watercress Soup
25 λεπτ.
Egusi Stew
1ωρ. 30 λεπτ.