
Συσκευές & Αξεσουάρ
Chestnut and Fennel Soup - Zuppa di castagne e finocchio
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
onions quartered120 g
-
leeks white part only, cut in pieces100 g
-
fennel cut in pieces120 g
-
fresh thyme leaves only, to taste2 - 3 sprigs
-
salted butter diced50 g
-
dry white wine100 g
-
cooked, peeled chestnuts350 g
-
chicken stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
water800 g
-
fine sea salt or to taste½ tsp
-
ground black pepper or to taste¼ tsp
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
306 kcal /
1282 kJ
Πρωτεΐνη
4.9 g
Λιπαρά
11.9 g
Υδατάνθρακες
33.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Italian Kitchen
62 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCreamy courgette soup
25 λεπτ.
Creamy Tomato Soup
25 λεπτ.
Moroccan Harira and Chicken Soup
55 λεπτ.
Leek and Potato Soup (TM5)
40 λεπτ.
Sweet Potato and Courgette Soup
25 λεπτ.
Curried Sweet Potato Soup
30 λεπτ.
Mushroom and Cannellini Bean Soup
35 λεπτ.
Red Lentil Soup
40 λεπτ.
Irish Potato Soup
35 λεπτ.
Broccoli Cream Soup with Croutons
1ωρ.
Miso Soup with Vegetables
30 λεπτ.
Carrot and Coriander Soup
25 λεπτ.