
Συσκευές & Αξεσουάρ
Chestnut and Fennel Soup - Zuppa di castagne e finocchio
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
onions quartered120 g
-
leeks white part only, cut in pieces100 g
-
fennel cut in pieces120 g
-
fresh thyme leaves only, to taste2 - 3 sprigs
-
salted butter diced50 g
-
dry white wine100 g
-
cooked, peeled chestnuts350 g
-
chicken stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
water800 g
-
fine sea salt or to taste½ tsp
-
ground black pepper or to taste¼ tsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
306 kcal /
1282 kJ
Πρωτεΐνη
4.9 g
Λιπαρά
11.9 g
Υδατάνθρακες
33.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Italian Kitchen
62 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνWatercress Soup
25 λεπτ.
Creamy Courgette Soup
25 λεπτ.
Creamy courgette soup
25 λεπτ.
Spiced Moroccan Lentil Soup
40 λεπτ.
Creamy Pepper Soup
20 λεπτ.
Lentil Soup with Bulgur Dumplings
1ωρ. 40 λεπτ.
Leek and potato soup
45 λεπτ.
Red Lentil Soup
40 λεπτ.
Carrot and Ginger Soup
5 λεπτ.
Reuben's Stew
5 λεπτ.
Arbroath Smokie Soup
40 λεπτ.
Jewish Chicken Soup
50 λεπτ.