
Συσκευές & Αξεσουάρ
Reuben's Stew
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 5 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
tomatoes halved340 g
-
cauliflower florets cut in pieces140 g
-
red peppers deseeded and quartered170 g
-
cooked beetroot pickled15 g
-
olive oil2 Tbsp
-
vegetable stock paste, homemade1 tsp
-
cider vinegar (προαιρετικό πεδίο) if using raw beetroot2 tsp
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
121 kcal /
505 kJ
Πρωτεΐνη
2.8 g
Λιπαρά
8.3 g
Υδατάνθρακες
8.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Raw
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMushroom and Cannellini Bean Soup
35 Min
Italian Bean Soup - Pasta e fagioli
40 Min
Red Lentil Soup
40 Min
Pickled Cucumber Soup (Zupa z kiszonych ogórków)
45 Min
Rice Congee
4 Std. 5 Min
Stracciatella Soup
30 Min
Cream of Cauliflower and Coconut Soup
40 Min
Curried Sweet Potato Soup
30 Min
Chicken Soup with Egg and Lemon (Avgolemono)
1 Std. 15 Min
Spelt and Kale Soup - Zuppa Di Farro e Cavolo Nero
55 Min
Carrot and Ginger Soup
5 Min
Ravioli Broth with Beef
30 Min