
Συσκευές & Αξεσουάρ
Käse-Schinken-Omelette mit Feldsalat
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 25 λεπτ.
4 Portionen
Υλικά
-
Parmesan30 g
-
Edamer in Stücken60 g
-
Petersilie abgezupft5 Stängel
-
Zwiebel halbiert1
-
Eier8
-
Butter25 g
-
Katenschinkenwürfel50 g
-
Wasser500 g
-
Rotweinessig3 EL
-
Olivenöl4 EL
-
Salz½ TL
-
Pfeffer2 Prisen
-
Feldsalat200 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
422 kcal /
1764 kJ
Πρωτεΐνη
22 g
Λιπαρά
34 g
Υδατάνθρακες
5 g
Φυτικές ίνες
1.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
12 g
Νάτριο
986 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

ESSEN & TRINKEN 2/2016
48 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνGnocchi-Fenchel-Gemüse mit Gorgonzolasauce
30 λεπτ.
Endivien-Stampf
35 λεπτ.
Spinat-Walnuss-Risotto
35 λεπτ.
Gurken-Schinken-Pfannkuchen
1ωρ. 10 λεπτ.
Pappardelle in Pfefferbutter
20 λεπτ.
Linsotto mit Speck und Pilzen
50 λεπτ.
Gnocchi Tricolore
30 λεπτ.
Tomatenstrudel mit Reis
45 λεπτ.
Kartoffel-Spinat-Gratin
1ωρ. 30 λεπτ.
Falafeln mit Paprika-Tomaten-Gemüse
50 λεπτ.
Risotto for One
35 λεπτ.
Mini-Pizzen mit Birnen und Schinken
1ωρ. 50 λεπτ.