
Συσκευές & Αξεσουάρ
Käse-Schinken-Omelette mit Feldsalat
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 25 λεπτ.
4 Portionen
Υλικά
-
Parmesan30 g
-
Edamer in Stücken60 g
-
Petersilie abgezupft5 Stängel
-
Zwiebel halbiert1
-
Eier8
-
Butter25 g
-
Katenschinkenwürfel50 g
-
Wasser500 g
-
Rotweinessig3 EL
-
Olivenöl4 EL
-
Salz½ TL
-
Pfeffer2 Prisen
-
Feldsalat200 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Portion
Νάτριο
986 mg
Πρωτεΐνη
22 g
Θερμίδες
1764 kJ /
422 kcal
Λιπαρά
34 g
Φυτικές ίνες
1.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
12 g
Υδατάνθρακες
5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

ESSEN & TRINKEN 2/2016
48 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKürbis-Gnocchi mit cremiger Currysauce
2h 15min
Überbackene Knödel mit Spinat und Speck
1h
Kürbisrisotto mit Spinat und Pecannüssen
35min
Veganer Shepherd's Pie
1h 40min
Caprese-Omelette
30min
Frittata mit Ziegenfrischkäse und karamellisierten roten Zwiebeln
40min
Bolognese-Pizza
1h 45min
Breznknödel mit Feldsalat und Speck
1h 15min
Omelette-Burger
40min
Chicorée mit Schinken, Kartoffeln und Senfsauce
1h
Paprika-Shakshuka mit Avocado
25min
Kürbis-Süßkartoffel-Auflauf
1h 40min