Συσκευές & Αξεσουάρ
Birne-Helene-Eis mit Mandelstiften
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 12ωρ.
4 Portionen
Υλικά
-
reife Birnen in Stücken (2 cm)300 g
-
Mandelstifte30 g
-
Sahne120 g
-
Zartbitter-Schokolade (55 % Kakao), in Stücken80 g
-
Obstler (προαιρετικό πεδίο)20 g
-
Vanilleschote (7 cm), in Stücken (1,5 cm)1 Stück
-
Zucker50 g
-
Zitronensaft2 EL
-
Eiweiß2
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Portion
Πρωτεΐνη
6 g
Θερμίδες
1433 kJ /
342 kcal
Λιπαρά
20 g
Υδατάνθρακες
32 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
ESSEN & TRINKEN 2/2016
48 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSalzkaramell-Cheesecakes
2ωρ.
Panna Cotta
5ωρ.
Franzbrötchen-Auflauf
40 λεπτ.
Stollen-Tiramisu
2ωρ. 20 λεπτ.
Tiramisu
5ωρ. 20 λεπτ.
Solero-Dessert
30 λεπτ.
Himbeersauce
10 λεπτ.
Rumtrüffel
30 λεπτ.
Kaffeetrüffel
30 λεπτ.
Zimt-Weihnachtstorte
8ωρ. 20 λεπτ.
Himbeer-Cheesecake mit weißer Schokolade
6ωρ. 30 λεπτ.
Bratapfel-Tiramisu
2ωρ. 45 λεπτ.