Cipolle ripiene di magro

Cipolle ripiene di magro

5.0 3 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 40 λεπτ.
6 porzioni

Υλικά

  • di acqua
    500 g
  • di polpa di zucca a tocchetti (2-3 cm circa)
    300 g
  • cipolle bianche (250 g cad. circa), tagliate a metà in senso orizzontale
    3
  • di burro + q.b.
    20 g
  • di mostarda preferibilmente piemontese
    40 g
  • di amaretti duri
    15 g
  • uovo
    1
  • di sale
    1 pizzico
  • di noce moscata in polvere
    1 pizzico

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 132 kcal / 552 kJ
Πρωτεΐνη 3.4 g
Λιπαρά 6.8 g
Υδατάνθρακες 15.3 g
Φυτικές ίνες 1.4 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων