
Συσκευές & Αξεσουάρ
Wildleberpastete im Glas mit Preiselbeeren
Προετοιμασία 50 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 40 λεπτ.
6 Gläser
Υλικά
-
Wildschweinschopf (oder anderes fettes Wildfleisch z.B. Wildschweinbauch)250 g
-
Speck roh (Grüner Speck)500 g
-
Salz2 TL
-
Pfeffer, frisch gemahlen¼ TL
-
Majoran, getrocknet1 EL
-
Cranberrys, frisch150 g
-
Rotwein250 g
-
Zucker30 g
-
Gelierzucker 3:150 g
-
Leber vom Wild (z.B. Hase, Hirsch, Reh, etc.)400 g
-
Zwiebeln halbiert (ca. 250 g)2
-
Knoblauchzehen2
-
Rapsöl40 g
-
Wacholderbeeren1 EL
Διατροφή ανά 1 Glas
Θερμίδες
649 kcal /
2715 kJ
Πρωτεΐνη
36 g
Λιπαρά
43 g
Υδατάνθρακες
23 g
Φυτικές ίνες
3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Herbst
11 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνRote Grillsauce für Fleisch und Geflügel
10 λεπτ.
Tomatenbutter
5 λεπτ.
Dattel-Curry-Dip
5 λεπτ.
Mediterraner Käseaufstrich
5 λεπτ.
Ingwer-Knoblauch-Paste
10 λεπτ.
Geräucherter Forellenaufstrich
5 λεπτ.
BBQ-Sauce
25 λεπτ.
Gurken-Relish
1ωρ. 30 λεπτ.
Chimichurri mit Chili - argentinische Steaksauce
3ωρ.
Marinade für Spare Ribs
10 λεπτ.
Bacon-Konfitüre
25 λεπτ.
Pistazien-Frischkäse-Aufstrich
5 λεπτ.