
Συσκευές & Αξεσουάρ
Wildleberpastete im Glas mit Preiselbeeren
Προετοιμασία 50 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 40 λεπτ.
6 Gläser
Υλικά
-
Wildschweinschopf (oder anderes fettes Wildfleisch z.B. Wildschweinbauch)250 g
-
Speck roh (Grüner Speck)500 g
-
Salz2 TL
-
Pfeffer, frisch gemahlen¼ TL
-
Majoran, getrocknet1 EL
-
Cranberrys, frisch150 g
-
Rotwein250 g
-
Zucker30 g
-
Gelierzucker 3:150 g
-
Leber vom Wild (z.B. Hase, Hirsch, Reh, etc.)400 g
-
Zwiebeln halbiert (ca. 250 g)2
-
Knoblauchzehen2
-
Rapsöl40 g
-
Wacholderbeeren1 EL
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Glas
Θερμίδες
649 kcal /
2715 kJ
Πρωτεΐνη
36 g
Λιπαρά
43 g
Υδατάνθρακες
23 g
Φυτικές ίνες
3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Herbst
11 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία