Rizoto s dýní a taleggiem

Rizoto s dýní a taleggiem

4.3 85 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 porce

Υλικά

  • cibule na čtvrtky
    60 gramů
  • extra panenského olivového oleje
    30 gramů
  • dýně Hokkaidó zbavené semínek, na kostičky (1 cm)
    250 gramů
  • vody
    700 gramů
  • rizoto rýže (např. carnaroli, arborio)
    320 gramů
  • soli plus podle chuti
    1 čajová lžička
    1 vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
  • italského sýru taleggia (nebo čedaru), na kostičky (1 cm)
    100 gramů
  • másla
    30 gramů

Διατροφή ανά 1 porci

Θερμίδες 505 kcal / 2115 kJ
Πρωτεΐνη 10.9 g
Λιπαρά 19.88 g
Υδατάνθρακες 72 g
Φυτικές ίνες 1.73 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων