Rizoto s dýní a taleggiem

Rizoto s dýní a taleggiem

4.3 87 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 porce

Υλικά

  • 60 gramů cibule na čtvrtky
  • 30 gramů extra panenského olivového oleje
  • 250 gramů dýně Hokkaidó zbavené semínek, na kostičky (1 cm)
  • 700 gramů vody
  • 320 gramů rizoto rýže (např. carnaroli, arborio)
  • 1 čajová lžička soli plus podle chuti
    1 vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
  • 100 gramů italského sýru taleggia (nebo čedaru), na kostičky (1 cm)
  • 30 gramů másla

Διατροφή ανά 1 porci

Θερμίδες 505 kcal / 2115 kJ
Πρωτεΐνη 10.9 g
Λιπαρά 19.88 g
Υδατάνθρακες 72 g
Φυτικές ίνες 1.73 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων