Rizoto s hruškami a gorgonzolou

Rizoto s hruškami a gorgonzolou

4.2 27 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 porce

Υλικά

  • cibule na čtvrtky
    60 gramů
  • extra panenského olivového oleje
    30 gramů
  • rizoto rýže (např. carnaroli, arborio)
    320 gramů
  • bílého vína, suchého
    50 gramů
  • vody
    700 gramů
  • soli plus podle chuti
    1 čajová lžička
    1 vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
  • sýru gorgonzoly (nebo nivy), na malé kousky
    200 gramů
  • hrušek oloupaných, bez jádřince, na kostičky (1 cm)
    200 gramů
  • másla
    30 gramů

Διατροφή ανά 1 porci

Θερμίδες 605 kcal / 2535 kJ
Πρωτεΐνη 15.9 g
Λιπαρά 27.75 g
Υδατάνθρακες 75.9 g
Φυτικές ίνες 1.5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων