Rizoto s hruškami a gorgonzolou

Rizoto s hruškami a gorgonzolou

4.2 27 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 porce

Υλικά

  • 60 gramů cibule na čtvrtky
  • 30 gramů extra panenského olivového oleje
  • 320 gramů rizoto rýže (např. carnaroli, arborio)
  • 50 gramů bílého vína, suchého
  • 700 gramů vody
  • 1 čajová lžička soli plus podle chuti
    1 vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
  • 200 gramů sýru gorgonzoly (nebo nivy), na malé kousky
  • 200 gramů hrušek oloupaných, bez jádřince, na kostičky (1 cm)
  • 30 gramů másla

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 porci

Πρωτεΐνη 15.9 g
Θερμίδες 2535 kJ / 605 kcal
Λιπαρά 27.75 g
Φυτικές ίνες 1.5 g
Υδατάνθρακες 75.9 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων