Pavlova aux figues

Pavlova aux figues

3.0 4 βαθμολογία
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ.
8 parts

Υλικά

La meringue
  • 4 blancs d'œufs
  • 200 g de sucre en poudre
Les figues
  • 12 figues fraîches coupées en six
  • 60 g de sucre roux
  • 1 c. à café de quatre-épices
  • 400 g d'eau
La crème chantilly
  • 80 g de sucre en poudre
  • 400 g de crème liquide 30-40% m.g. très froide (voir "Conseil(s)")
  • 1 trait d'extrait de vanille

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 part

Πρωτεΐνη 2 g
Θερμίδες 1611 kJ / 385 kcal
Λιπαρά 17.6 g
Φυτικές ίνες 1.3 g
Υδατάνθρακες 54.8 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων