Συσκευές & Αξεσουάρ
Date and tamarind chutney
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 8ωρ. 50 λεπτ.
1 Total recipe
Υλικά
-
pitted dates400 g
-
white vinegar100 g
-
salt2 tsp
-
vegetable oil130 g
-
tamarind paste (see Tips)100 g
-
Kashmiri chilli powder2 tsp
-
cinnamon quills broken into thirds3
-
cardamom pods10 g
-
whole cloves10 g
-
water150 g
-
chaat masala (see Tips)10 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Total recipe
Νάτριο
5251.5 mg
Πρωτεΐνη
14.81 g
Θερμίδες
11304 kJ /
2691 kcal
Λιπαρά
136.84 g
Φυτικές ίνες
58.67 g
Κορεσμένα λιπαρά
18.3 g
Υδατάνθρακες
348.97 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Flavours of India
98 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνHerb and garlic dip
10 Min
Beetroot, Parmesan and cashew dip
5 Min
Chimichurri
5 Min
Mango, ginger and chilli chutney
25 Std. 10 Min
Hommus dip
5 Min
Hollandaise
15 Min
Layered chicken dinner
1 Std. 45 Min
Mint sauce
5 Min
Black tahini and beetroot hommus
1 Std. 10 Min
Caesar salad dressing
10 Min
Caramelised balsamic reduction
30 Min
Capsicum and sun-dried tomato dip
5 Min