
Συσκευές & Αξεσουάρ
Date and tamarind chutney
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 8ωρ. 50 λεπτ.
1 Total recipe
Υλικά
-
pitted dates400 g
-
white vinegar100 g
-
salt2 tsp
-
vegetable oil130 g
-
tamarind paste (see Tips)100 g
-
Kashmiri chilli powder2 tsp
-
cinnamon quills broken into thirds3
-
cardamom pods10 g
-
whole cloves10 g
-
water150 g
-
chaat masala (see Tips)10 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Total recipe
Θερμίδες
2691 kcal /
11304 kJ
Πρωτεΐνη
14.81 g
Λιπαρά
136.84 g
Υδατάνθρακες
348.97 g
Φυτικές ίνες
58.67 g
Κορεσμένα λιπαρά
18.3 g
Νάτριο
5251.5 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Flavours of India
98 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTuna dip
15 λεπτ.
Hollandaise
15 λεπτ.
Capsicum and sun-dried tomato dip
5 λεπτ.
Sweet potato frittata with coriander chilli sauce
1ωρ. 35 λεπτ.
Chimichurri
5 λεπτ.
Spiced tomato chutney
30 λεπτ.
Lebanese-style hommus
13ωρ. 15 λεπτ.
Diane sauce
20 λεπτ.
Brinjal (eggplant pickle)
1ωρ. 30 λεπτ.
White bean dip with chimichurri
15 λεπτ.
Surf and turf with pink peppercorn sauce
45 λεπτ.
Grilled eggplant dip
2ωρ.