
Συσκευές & Αξεσουάρ
清燉羊肉湯
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
4 人份
Υλικά
-
羊肉塊, 去腱 (帶皮),切塊(約5公分),以熱水川燙去血水500 克
-
薑 ,切片20 克
-
米酒200 克
-
水950 克
-
中藥包 (詳見要訣)1 包
-
鹽1 ½ - 2 茶匙
-
冰糖1 茶匙
-
白蘿蔔 ,去皮,切塊(約3公分)200 克
-
高麗菜 ,切塊(約3公分)200 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
333.8 kcal /
1382.5 kJ
Πρωτεΐνη
28.5 g
Λιπαρά
11.2 g
Υδατάνθρακες
20 g
Φυτικές ίνες
1.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

尚讚!台灣味
11 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν