Glaçage miroir au chocolat noir

Glaçage miroir au chocolat noir

4.2 25 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 12ωρ.
600 g

Υλικά

A réaliser la veille
  • feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
    4
  • d'eau
    175 g
  • de sucre en poudre
    220 g
  • de crème liquide 30-40% m.g.
    125 g
  • de cacao en poudre non sucré
    75 g

Διατροφή ανά 600 g

Θερμίδες 1480.5 kcal / 6194.2 kJ
Πρωτεΐνη 24.2 g
Λιπαρά 56.5 g
Υδατάνθρακες 266.9 g
Φυτικές ίνες 27.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 34.8 g
Νάτριο 88.1 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων