
Συσκευές & Αξεσουάρ
Fondue ziołowo-serowe ze słupkami warzyw
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
6 porcji
Υλικά
-
30 g mieszanych ziół, świeżych np. rozmaryn, tymianek, szałwia
-
3 ząbki czosnku
-
200 g sera cheddar pokrojonego na kawałki
-
125 g sera mozzarella pokrojonego na kawałki
-
250 g śmietany, min. 30% tłuszczu
-
20 g skrobi kukurydzianej
-
¼ - ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
-
warzywa, mieszane np. marchewka, seler naciowy, papryka, pokrojone na kawałki, do podania
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 porcję
Νάτριο
364.3 mg
Πρωτεΐνη
14.4 g
Θερμίδες
1548.8 kJ /
370.2 kcal
Λιπαρά
31.9 g
Φυτικές ίνες
2.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
19 g
Υδατάνθρακες
8.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

FONDUE
10 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSos serowy Mornay
10 Min
Pasta rybna z suszonymi pomidorami
20 Min
Pasta z pieczonego bakłażana
1 Std. 50 Min
Orientalny chutney z moreli
1 Std. 30 Min
Sos pieczeniowy
55 Min
Sos śmietanowo-porowy
30 Min
Pasta z cukinii i soczewicy
1 Std. 10 Min
Relish z zielonych pomidorów
55 Min
Kremowy sos grzybowy na winie
30 Min
Masło z ziołami
20 Min
Tuńczykowa pasta z sumakiem
15 Min
Kawior z bakłażana
50 Min