Treska s cibulovo-balzamikovým přelivem

Treska s cibulovo-balzamikovým přelivem

2.8 4 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 porce

Υλικά

  • 500 gramů červené cibule na tenké plátky
  • 200 gramů třtinového cukru
  • 100 gramů balzamikového octa
  • 20 gramů medu
  • 1 špetka soli plus extra na osolení ryby
  • 1 špetka pepře černého, mletého
  • 800 gramů tresky
  • 500 gramů vody

Διατροφή ανά 4 porce

Θερμίδες 1788 kcal / 7188 kJ
Πρωτεΐνη 130.3 g
Λιπαρά 5.3 g
Υδατάνθρακες 306.4 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων