
Συσκευές & Αξεσουάρ
和風涼拌牛蒡
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 25 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
水 (川燙用)1000 克
-
牛蒡 (約一支),去皮、削薄片180 克
-
白芝麻1 大匙
-
日式醬油2 大匙
-
味醂2 大匙
-
清酒1 大匙
-
新鮮紅辣椒 切圈10 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
146 kcal /
611 kJ
Πρωτεΐνη
8.3 g
Λιπαρά
2.4 g
Υδατάνθρακες
25.4 g
Φυτικές ίνες
3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

日本媽媽家常菜
11 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν