Tallarines de jitomate con espinacas y ricotta

Tallarines de jitomate con espinacas y ricotta

3.3 7 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
6 porciones

Υλικά

  • de agua
    1500 g
  • de aceite de oliva
    1 cucharada
  • de sal
    1 pizca
  • de pasta fresca de tomate, en tallarines
    400 g
  • de queso parmesano en trozos
    50 g
  • de cebolla en trozos
    100 g
  • de mantequilla
    40 g
  • hojas de espinaca fresca
    170 g
  • de queso ricotta
    250 g
  • de crema
    100 g

Διατροφή ανά 1 porción

Θερμίδες 443 kcal / 1860 kJ
Πρωτεΐνη 16 g
Λιπαρά 19 g
Υδατάνθρακες 50 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων