Ossobuco a la milanesa

Ossobuco a la milanesa

3.8 10 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
4 porciones

Υλικά

Gremolata
  • 2 piezas de cáscara de limón amarillo sin la parte blanca
  • 1 diente de ajo
  • 10 ramitas de perejil fresco solo las hojas
  • 1 pizca de romero seco u otras hierbas aromáticas
  • ½ cucharadita de sal
  • 4 pizcas de pimienta negra recién molida
Ossobuco a la milanesa
  • 4 piezas de chambarete de res en rebanadas, cortadas con el hueso (700 g)
  • ½ cucharadita de sal
  • 1 pizca de pimienta negra recién molida
  • 1 cucharada de harina para rebozar
  • 1 - 2 echalot (30 g)
  • 40 g de aceite de oliva extra virgen
  • 10 g de mantequilla
  • 100 g de vino blanco seco
  • 100 g de agua

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 porción

Θερμίδες 324 kcal / 1353 kJ
Πρωτεΐνη 29.2 g
Λιπαρά 23.6 g
Υδατάνθρακες 4.4 g
Φυτικές ίνες 0.3 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων