Συσκευές & Αξεσουάρ
Lamb Fillets with Pink Peppercorn Sauce
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
butter cut in pieces (1-2 cm)40 g
-
banana shallots (approx. 30 g), peeled and cut in halves2
-
garlic cloves2
-
water220 g
-
meat stock paste to taste (see Tips)½ tsp
-
pink peppercorns2 tsp
-
new potatoes unpeeled, washed and cut in pieces (2-3 cm)300 g
-
400 - 500 g lamb fillet, (approx. 3-4 fillets)lamb loins, boneless (approx. 3-4 fillets)400 - 500 g
-
sea salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
-
water to de-glaze frying pan1 Tbsp
-
green asparagus (130-150 g), trimmed and cut in halves1 bunch
-
carrot cut in matchsticks1
-
whisky1 Tbsp
-
cornflour1 tsp
-
whipping cream60 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
29 g
Θερμίδες
1830 kJ /
435 kcal
Λιπαρά
29.3 g
Φυτικές ίνες
3.8 g
Υδατάνθρακες
12.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
QUICK AND EASY MEALS
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνRoast Chicken with Vegetables
1 godz. 10 min
Sweet and Sour Pork Ribs
40 min
Beef Meatballs (Soutzoukakia) with Tomato Rice
1 godz.
Meatballs in Tomato Sauce
1 godz. 10 min
Pork Chops with Orange
2 godz. 25 min
Chicken Pizzaiola
50 min
Leftover Turkey and Veg Bake
1 godz.
Ham, Egg and Chips
30 min
Char Siu Bao Buns with Pickled Carrots
4 godz.
Spiced Orange Roast Chicken and Basmati Rice with Raisins
1 godz.
Bulgogi (Pan-fried Marinated Beef)
1 godz. 20 min
Meatballs with White Wine Mushroom Sauce
35 min