Crêpes de sarraceno con salmón y salsa de puerro (sin gluten)

Crêpes de sarraceno con salmón y salsa de puerro (sin gluten)

4.0 21 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 35 λεπτ.
6 raciones

Υλικά

Crêpes
  • de harina de trigo sarraceno casera (o certificada sin gluten)
    200 g
  • huevos
    2
  • de leche entera
    500 g
  • de sal
    1 pellizco
Relleno
  • de salmón ahumado en trozos
    150 g
  • de requesón en trozos
    300 g
Salsa de puerro
  • de aceite de oliva virgen extra
    30 g
  • de mantequilla (y un poco más para engrasar)
    10 g
  • de puerro en rodajas
    200 g
  • de sal
    1 pellizco
  • de leche entera
    250 g
  • de pimienta molida
    1 pellizco

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 410 kcal / 1716 kJ
Πρωτεΐνη 21.11 g
Λιπαρά 21.9 g
Υδατάνθρακες 32.22 g
Φυτικές ίνες 2.1 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων