Pudding migdałowy

Pudding migdałowy

4.5 32 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
6 porcji

Υλικά

  • 40 g migdałów
  • 500 g mleka
  • 70 g masy marcepanowej pokrojonej na kawałki
  • 1 szczypta soli
  • 1 łyżeczka skórki otartej z pomarańczy ekologicznej, bez białych błonek
  • 50 g kaszy manny
  • 30 g dżemu morelowego plus dodatkowa ilość do dekoracji (ok. 6 łyżek)
  • 20 - 25 g soku z pomarańczy, świeżo wyciśniętego
  • 12 moreli suszonych, bez pestek pokrojonych na 5 mm kawałki, do posypania
  • 2 łyżki migdałów, w płatkach uprażonych na suchej patelni, do posypania

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 266.2 kcal / 1113.7 kJ
Πρωτεΐνη 7.8 g
Λιπαρά 11.1 g
Υδατάνθρακες 37.3 g
Φυτικές ίνες 4.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 2.3 g
Νάτριο 65.5 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων