
Συσκευές & Αξεσουάρ
泰式炒河粉
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
無鹽烤花生50 克
-
紅蔥頭20 克
-
油25 克
-
棕櫚糖20 克
-
羅望子醬½ 茶匙
-
魚露30 克
-
蝦米 浸泡清水15分鐘,瀝乾備用10 克
-
豬肉絲100 克
-
乾豆皮 切丁4 片
-
蘿蔔乾 浸泡清水15分鐘,瀝乾備用10 克
-
水80 克
-
越式河粉 浸泡清水10-15分鐘備用150 克
-
紅辣椒粉1 茶匙
-
韭菜 切段40 克
-
新鮮豆芽 去頭尾90 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
377 kcal /
1578 kJ
Πρωτεΐνη
18 g
Λιπαρά
15 g
Υδατάνθρακες
45 g
Φυτικές ίνες
4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

踏進泰國廚房
11 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν