Gâteau à la violette

Gâteau à la violette

4.4 8 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ. 45 λεπτ.
10 parts

Υλικά

  • 200 g de biscuits secs type Digestive
  • 80 g de beurre doux coupé en morceaux
  • 180 g de bonbons à la violette, type violettes de Toulouse
  • 6 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
  • 500 g de crème liquide 35% m.g. très froide
  • 150 g de lait
  • 200 g de fromage frais type Philadelphia

Διατροφή ανά 1 part

Θερμίδες 469 kcal / 1960 kJ
Πρωτεΐνη 8.1 g
Λιπαρά 34.1 g
Υδατάνθρακες 32.4 g
Φυτικές ίνες 0.9 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων