Pâte à pizza sans gluten (nouvelle recette)

Pâte à pizza sans gluten (nouvelle recette)

2.8 74 βαθμολογίες
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
1 La recette complète

Υλικά

  • d'eau
    220 g
  • de sucre en poudre
    1 c. à café
  • de levure boulangère fraîche émiettée
    20 g
  • de mix de farines sans gluten et un peu pour fariner
    400 g
  • d'huile d'olive
    30 g
  • de sel
    1 c. à café
  • de bicarbonate de sodium
    ½ c. à café
  • huile d'olive pour huiler

Διατροφή ανά 1 La recette complète

Θερμίδες 1739 kcal / 7361 kJ
Πρωτεΐνη 9 g
Λιπαρά 32 g
Υδατάνθρακες 341 g
Φυτικές ίνες 13 g
Κορεσμένα λιπαρά 5 g
Νάτριο 1996 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων