Bavarois à l'abricot

Bavarois à l'abricot

4.6 79 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 12ωρ.
10 morceaux

Υλικά

La génoise
  • 4 œufs
  • 110 g de sucre en poudre
  • 1 c. à café de sucre vanillé maison
  • 120 g de farine
La mousse à l'abricot
  • 400 g de crème liquide, 30% m.g. min. très froide
  • 5 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
  • 600 g d'abricots frais coupés en morceaux
  • 150 g de sucre en poudre
Le miroir d'abricot
  • 2 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
  • le jus d'un citron jaune

Διατροφή ανά 1 part

Θερμίδες 344 kcal / 1444 kJ
Πρωτεΐνη 6.8 g
Λιπαρά 16.4 g
Υδατάνθρακες 42.9 g
Φυτικές ίνες 1.7 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων