Pain sans gluten au riz et sarrasin

Pain sans gluten au riz et sarrasin

3.7 55 βαθμολογίες
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 30 λεπτ.
6 parts

Υλικά

  • 500 g d'eau
  • 3 c. à café de levain de quinoa type Lev'Quinoa
    3 c. à café de levain de sarrasin, type Lev'Sarrasin
  • 10 g de levure boulangère fraîche
  • 350 g de farine de riz
  • 150 g de farine de sarrasin
  • 1 c. à café de sel marin
  • huile (προαιρετικό πεδίο) pour le moule

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 part

Πρωτεΐνη 7.7 g
Θερμίδες 1269.5 kJ / 300.3 kcal
Λιπαρά 2.2 g
Φυτικές ίνες 4.3 g
Υδατάνθρακες 22 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων