Pain sans gluten au riz et sarrasin

Pain sans gluten au riz et sarrasin

3.7 55 βαθμολογίες
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 30 λεπτ.
6 parts

Υλικά

  • d'eau
    500 g
  • de levain de quinoa type Lev'Quinoa
    3 c. à café
    3 c. à café de levain de sarrasin, type Lev'Sarrasin
  • de levure boulangère fraîche
    10 g
  • de farine de riz
    350 g
  • de farine de sarrasin
    150 g
  • de sel marin
    1 c. à café
  • huile (προαιρετικό πεδίο) pour le moule

Διατροφή ανά 1 part

Θερμίδες 300.3 kcal / 1269.5 kJ
Πρωτεΐνη 7.7 g
Λιπαρά 2.2 g
Υδατάνθρακες 22 g
Φυτικές ίνες 4.3 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων