Pak Choi mit Shimejipilzen (青菜炒鸿喜菇)

Pak Choi mit Shimejipilzen (青菜炒鸿喜菇)

4.2 41 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 20 λεπτ.
4 Portionen

Υλικά

  • Knoblauchzehen
    3
  • neutrales Öl
    20 g
  • Möhren in dünnen Streifen (siehe Tipp)
    40 g
  • Shimejipilze, frisch (siehe Tipp)
    150 g
  • Mini Pak Choi Blätter von den Wurzeln gelöst (siehe Tipp)
    250 g
  • Wasser
    10 g
  • Salz
    ½ TL

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 74 kcal / 311 kJ
Πρωτεΐνη 3 g
Λιπαρά 5 g
Υδατάνθρακες 2 g
Φυτικές ίνες 2.9 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων