
Συσκευές & Αξεσουάρ
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
2 portions
Υλικά
-
shallots halved40 g
-
garlic clove1
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)20 g
-
Seville orange marmalade60 g
-
fresh thyme leaves1 pinch
-
olive oil20 g
-
balsamic vinegar20 g
-
port50 g
-
water550 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper adjust to taste½ tsp
-
duck breasts, skinless (approx. 150-200 g each) (see tip)2
-
floury potatoes peeled, cut in pieces (1 cm)350 g
-
sweet paprika½ tsp
-
butter30 g
-
milk120 g
-
fresh green beans cut in pieces (2 cm) if necessary120 - 150 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
750 kcal /
3136 kJ
Πρωτεΐνη
43 g
Λιπαρά
33 g
Υδατάνθρακες
60 g
Φυτικές ίνες
4.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Great Taste On Every Level
72 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBeef Bourguignon
1ωρ. 30 λεπτ.
Korean Fried Chicken
3ωρ. 10 λεπτ.
Chilli Beef with Lemon Feta
30 λεπτ.
Chicken, Pepper and Poppy Seed Curry with Rice and Tenderstem Broccoli
45 λεπτ.
Lamb Tagine with Apricots and Honey
1ωρ. 50 λεπτ.
Lamb Dopiaza (Lamb and Onion Curry)
6ωρ. 30 λεπτ.
Sri Lankan Chicken Curry (Koththu Roti)
1ωρ. 5 λεπτ.
Coconut Rice with Asian-inspired Pork and Eggs
40 λεπτ.
Savoy Cabbage Roulades with Leek and Ham Rice
Καμία βαθμολογία
Chicken Kievs with Potato Salad and Green Beans
1ωρ. 15 λεπτ.
Lamb Kebobs
3ωρ.
Chicken Étouffée
45 λεπτ.