
Συσκευές & Αξεσουάρ
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
2 portions
Υλικά
-
shallots halved40 g
-
garlic clove1
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)20 g
-
Seville orange marmalade60 g
-
fresh thyme leaves1 pinch
-
olive oil20 g
-
balsamic vinegar20 g
-
port50 g
-
water550 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper adjust to taste½ tsp
-
duck breasts, skinless (approx. 150-200 g each) (see tip)2
-
floury potatoes peeled, cut in pieces (1 cm)350 g
-
sweet paprika½ tsp
-
butter30 g
-
milk120 g
-
fresh green beans cut in pieces (2 cm) if necessary120 - 150 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
43 g
Θερμίδες
3136 kJ /
750 kcal
Λιπαρά
33 g
Φυτικές ίνες
4.4 g
Υδατάνθρακες
60 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Great Taste On Every Level
72 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSausage and Fennel Orzotto
50 min
Boboti (Spiced Baked Mince Beef)
1 godz. 10 min
Spicy Pulled Beef
8 godz. 10 min
Healthy Greek Turkey Burgers
40 min
Broccoli and Ham Pasta Bake
1 godz. 10 min
Chicken Enchiladas
1 godz.
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
1 godz. 5 min
Beef, Ale and Dumpling Stew
1 godz. 55 min
Pork with Spinach Lentils
20 min
Chicken and Cauliflower Curry
45 min
Chicken with Carrot & Red Pepper Rice and Creamy Mustard Sauce
1 godz. 10 min
Curry Noodles with Pork
45 min