Cannelloni mit Artischocken und Tomatensauce

Cannelloni mit Artischocken und Tomatensauce

4.4 60 βαθμολογίες
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 35 λεπτ.
4 Portionen

Υλικά

  • Parmesan in Stücken (2-3 cm)
    140 g
  • geräucherter Käse (z.B. geräucherter Scamorza, geräucherter Edamer), in Stücken (4-5 cm)
    200 g
Füllung
  • Knoblauchzehe
    1
  • natives Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
    20 g
  • frische Artischockenherzen
    300 g
    300 g Artischockenherzen, aus der Konserve, abgetropft
  • Weißwein
    100 g
  • Ricotta
    100 g
  • Eier
    2
  • Salz
    1 TL
  • Pfeffer
    2 Prisen
  • Cannelloni trocken (ca. 180 g)
    16
Tomatensauce
  • Staudensellerie in Stücken
    40 g
  • Zwiebeln
    30 g
  • Möhren in Stücken
    40 g
  • Knoblauchzehe
    1
  • Tomaten aus der Dose
    400 g
    400 g Tomaten, reif, in Stücken (3-4 cm)
  • Wasser
    200 g
  • Zucker
    1 Prise
  • Salz
    1 TL
  • Pfeffer
    1 Prise

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 715 kcal / 2997 kJ
Πρωτεΐνη 39 g
Λιπαρά 39 g
Υδατάνθρακες 40 g
Φυτικές ίνες 12.2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων