
Συσκευές & Αξεσουάρ
Stoofpotje van zwarte-ogenbonen met hele pijlinktvis
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 5ωρ. 15 λεπτ.
8 porties
Υλικά
-
uien gehalveerd120 g
-
teentje knoflook1
-
extra vergine olijfolie40 g
-
rijpe tomaten in stukken500 g
-
tomatenpuree15 g
-
gemengde groenten (bv. wortelen, prei, selderstengels), in schijfjes (1 cm)370 g
-
zoete paprikapoeder1 el
-
zout1 tl
-
vers gemalen peper1 snuifje
-
zwarte-ogenbonen, gedroogd minstens 4 uur geweekt (zie tip)350 g
-
water350 g
-
groentebouillonpasta, huisgemaakt1 volle tl
-
volledige babypijlinktvis gekuist, vers of diepgevroren1000 g
-
zout plus extra voor de pijlinktvis
-
vers gemalen peper plus extra voor de pijlinktvis
-
extra vergine olijfolie plus extra om te besprenkelen
-
citroensap, vers geperst (προαιρετικό πεδίο)20 g
-
verse koriander (προαιρετικό πεδίο) gehakt
Διατροφή ανά 1 portie
Θερμίδες
320 kcal /
1339 kJ
Πρωτεΐνη
32 g
Λιπαρά
9 g
Υδατάνθρακες
22 g
Φυτικές ίνες
11.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Overheerlijk genieten op elk niveau
72 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνOp Cubaanse wijze gekruide zalm met tomaten-avocadosalsa
30 λεπτ.
Zalm met rijst en champignons
Καμία βαθμολογία
Tartaar van Zeebrasem met Vanille
Καμία βαθμολογία
Menu: Broccoli en Edamame Soep met Gorgonzola, Zalm met Groenten en Dillesaus
Καμία βαθμολογία
Krokante Parmezaanse Zalm met Groenten en Citroenroomsaus
Καμία βαθμολογία
Geroosterde Inktvis en Gnocchi met Paprika en Groene Mojo
Καμία βαθμολογία
Zalm met broccoli en honing-mosterdsaus
Καμία βαθμολογία
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
Καμία βαθμολογία
Paëlla
50 λεπτ.
Mosselen Marinière
Καμία βαθμολογία
Inktvis "à Lagareiro"
Καμία βαθμολογία
Rijst met Zeevruchten
Καμία βαθμολογία