Cashew panna cotta with raspberry sauce

Cashew panna cotta with raspberry sauce

4.4 28 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 20 λεπτ.
6 portions

Υλικά

Cashew panna cotta
  • raw sugar
    100 g
  • vanilla bean cut into pieces (2 cm)
    ½
  • raw cashews
    200 g
  • agar agar
    2 ½ tsp
  • sunflower oil
    1 tbsp
  • water
    500 g
Raspberry sauce
  • raw sugar
    30 g
  • frozen raspberries thawed, juice reserved
    200 g
  • lemon juice (προαιρετικό πεδίο)
    20 g

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 333 kcal / 1399 kJ
Πρωτεΐνη 7.2 g
Λιπαρά 19.6 g
Υδατάνθρακες 31.7 g
Φυτικές ίνες 3.9 g
Κορεσμένα λιπαρά 3.1 g
Νάτριο 11.3 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων