Συσκευές & Αξεσουάρ
Cashew panna cotta with raspberry sauce
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 20 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Cashew panna cotta
-
raw sugar100 g
-
vanilla bean cut into pieces (2 cm)½
-
raw cashews200 g
-
agar agar2 ½ tsp
-
sunflower oil1 tbsp
-
water500 g
Raspberry sauce
-
raw sugar30 g
-
frozen raspberries thawed, juice reserved200 g
-
lemon juice (προαιρετικό πεδίο)20 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
11.3 mg
Πρωτεΐνη
7.2 g
Θερμίδες
1399 kJ /
333 kcal
Λιπαρά
19.6 g
Φυτικές ίνες
3.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
3.1 g
Υδατάνθρακες
31.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Viva la Vegan
10 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνRaspberry and vanilla marshmallows
2 Std. 15 Min
Spooky shortbread fingers
1 Std. 50 Min
Ghost meringues
12 Std. 25 Min
Vanilla bean marshmallows
2 Std. 15 Min
Chocolate ice cream
24 Std. 20 Min
Apple sponge pudding
1 Std. 20 Min
Mango and labne slice
28 Std.
Cookidoo 10th Anniversary cake
4 Std.
Waffle cones
35 Min
Harlequin custard (TM6)
15 Min
Yoyo slice
2 Std. 30 Min
Banana coconut ice blocks
7 Std. 15 Min