
Συσκευές & Αξεσουάρ
Cashew panna cotta with raspberry sauce
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 20 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Cashew panna cotta
-
raw sugar100 g
-
vanilla bean cut into pieces (2 cm)½
-
raw cashews200 g
-
agar agar2 ½ tsp
-
sunflower oil1 tbsp
-
water500 g
Raspberry sauce
-
raw sugar30 g
-
frozen raspberries thawed, juice reserved200 g
-
lemon juice (προαιρετικό πεδίο)20 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
11.3 mg
Πρωτεΐνη
7.2 g
Θερμίδες
1399 kJ /
333 kcal
Λιπαρά
19.6 g
Φυτικές ίνες
3.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
3.1 g
Υδατάνθρακες
31.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Viva la Vegan
10 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνLemon meringue pie
3h
Mixed berry pavlova stack
5h 30min
Vanilla slice
26h 5min
Edna's lemon curd teacake
40min
Tiramisu
5h 20min
Best ever carrot cake
1h 35min
Little sticky date puddings with salted toffee sauce
50min
Dairy free chocolate coconut custard
15min
Traditional crème brûlée
25h
Delicious lemon pudding
55min
Raspberry soufflés
1h 35min
Gluten free sticky date puddings
1h 5min