Schmandmousse mit Rhabarbertopping

Schmandmousse mit Rhabarbertopping

4.5 68 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 30 λεπτ.
6 Portionen

Υλικά

Rhabarber-Topping
  • Gelatine
    3 Blatt
  • Rhabarber geputzt, in groben Stücken
    250 g
  • Erdbeeren
    100 g
  • Zucker
    80 g
  • Sekt
    50 g
Schmandcreme
  • Zucker
    80 g
  • Vanilleschote halbiert
    ½
  • Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
    250 g
  • gebrauchsfertige Gelatine (z. B. Gelatine fix oder Sofort Gelatine) (für 500 ml Flüssigkeit)
    30 g
  • Schmand
    350 g
  • Zitronensaft
    10 g

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 418 kcal / 1750 kJ
Πρωτεΐνη 5 g
Λιπαρά 28 g
Υδατάνθρακες 35 g
Φυτικές ίνες 1.7 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων