
Συσκευές & Αξεσουάρ
Schmandmousse mit Rhabarbertopping
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 30 λεπτ.
6 Portionen
Υλικά
Rhabarber-Topping
-
Gelatine3 Blatt
-
Rhabarber geputzt, in groben Stücken250 g
-
Erdbeeren100 g
-
Zucker80 g
-
Sekt50 g
Schmandcreme
-
Zucker80 g
-
Vanilleschote halbiert½
-
Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt250 g
-
gebrauchsfertige Gelatine (z. B. Gelatine fix oder Sofort Gelatine) (für 500 ml Flüssigkeit)30 g
-
Schmand350 g
-
Zitronensaft10 g
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
418 kcal /
1750 kJ
Πρωτεΐνη
5 g
Λιπαρά
28 g
Υδατάνθρακες
35 g
Φυτικές ίνες
1.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Rhabarber
11 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία

Rhabarber
11 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMilchreis mit Rhabarber
1ωρ.
Scheiterhaufen
1ωρ. 30 λεπτ.
Schokoladen-Birnen Overnight Oats
8ωρ.
Polentaecken mit Rhabarberkompott
3ωρ. 40 λεπτ.
Mini-Schaumküsse
2ωρ. 30 λεπτ.
Schokoladen-Meringue-Türmchen mit Himbeeren
50 λεπτ.
Erdbeer-Kiwi-Eis am Stiel
7ωρ. 45 λεπτ.
Karamell-Cashew-Pralinen
2ωρ. 30 λεπτ.
Marillenknödel
1ωρ. 15 λεπτ.
Kürbis-Apfel-Dessert
1ωρ. 25 λεπτ.
Kandierte Erdnüsse
3ωρ. 20 λεπτ.
Schoko-Cantucci mit Pistazien
2ωρ.