Polévka gazpacho s jahodami

Polévka gazpacho s jahodami

4.8 4 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 porce

Υλικά

  • červené cibule napůl
    100 gramů
  • stroužek česneku
    1
  • olivového oleje
    50 gramů
  • bílého chleba, toastového na kostičky (1 cm)
    2 plátky
  • jahod velmi zralých
    600 gramů
  • salátové okurky (cca 250 gramů), na kousky
    ½
  • červená paprika na kousky
    1
  • žlutá paprika na kousky
    1
  • čerstvé bazalky pouze listy, plus extra na servírování
    3 snítky
  • bílého balzamikového octa
    20 gramů
  • balzamikové redukce
    20 gramů
  • soli
    1 čajová lžička
  • pepře, černého, čerstvě umletého
    ¼ čajové lžičky
  • bazalkového pesta (προαιρετικό πεδίο)
    2 čajové lžičky

Διατροφή ανά 1 porci

Θερμίδες 258 kcal / 1081 kJ
Πρωτεΐνη 4 g
Λιπαρά 14 g
Υδατάνθρακες 24 g
Φυτικές ίνες 7.1 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων