Συσκευές & Αξεσουάρ
Purée z kapusty i kasztanów
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 porcje
Υλικά
-
400 g kapusty włoskiej pokrojonej na kawałki
-
40 g masła pokrojonego na kawałki
-
½ - 1 łyżeczka soli
-
250 g kasztanów jadalnych, gotowanych, bez skórki
-
80 g mleka
-
2 szczypty pieprzu czarnego, mielonego
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 porcję
Πρωτεΐνη
6.8 g
Θερμίδες
965 kJ /
230 kcal
Λιπαρά
10.1 g
Φυτικές ίνες
5.8 g
Υδατάνθρακες
30.9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
KAPUSTY I SPÓŁKA
10 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνŚródziemnomorski sos warzywny
45 λεπτ.
Jajka w szarym sosie
40 λεπτ.
Podpłomyki z grillowanym kurczakiem i brzoskwiniami
35 λεπτ.
Gotowana kukurydza z majonezem chipotle i salsą z kolendry
1ωρ.
Fasolka szparagowa z gremolatą
35 λεπτ.
Herbaciane żeberka z warzywami, ryżem i sosem
7ωρ. 40 λεπτ.
Pieczona ryba w kurkumie z salsą pomidorową
30 λεπτ.
Wegetariańska duszona młoda kapusta
35 λεπτ.
Pieczone gniecione ziemniaki z solą rozmarynową
1ωρ. 30 λεπτ.
Sos duński
15 λεπτ.
Wegański sos „serowy”
20 λεπτ.
Pikle z łodyg jarmużu
24ωρ. 40 λεπτ.