
Συσκευές & Αξεσουάρ
Safran-Butter-Sauce zu Fisch
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 20 λεπτ.
4 Portionen
Υλικά
-
Schalotten40 g
-
Weißwein100 g
-
Salz¼ TL
-
Pfeffer1 Prise
-
Safran (0,1 g)1 Portion
-
Crème fraîche2 EL
-
Butter kalt, in kleinen Stückchen100 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
237 kcal /
994 kJ
Πρωτεΐνη
0 g
Λιπαρά
24 g
Υδατάνθρακες
1 g
Φυτικές ίνες
0.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

F(r)isch verliebt
10 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία

F(r)isch verliebt
10 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία