Συσκευές & Αξεσουάρ
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
2 portions
Υλικά
-
eschalots cut into halves40 g
-
garlic clove1
-
fresh ginger peeled, cut into thin pieces (2 mm)20 g
-
60 g orange marmaladebitter orange marmalade60 g
-
lemon juice3 tsp
-
fresh thyme leaves1 pinch
-
olive oil20 g
-
20 g sherry vinegarbalsamic vinegar20 g
-
Port wine50 g
-
water550 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper adjust to taste½ tsp
-
skinless duck breasts (approx. 150-200 g each) (see tip)2
-
floury potatoes peeled, cut in small pieces (1 cm)350 g
-
ground sweet paprika½ tsp
-
unsalted butter30 g
-
full cream milk120 g
-
fresh green beans cut into pieces (2 cm) if necessary120 - 150 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
43 g
Θερμίδες
3136 kJ /
750 kcal
Λιπαρά
33 g
Φυτικές ίνες
4.4 g
Υδατάνθρακες
60 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Fabulous Flavour on Every Level
72 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνHigh protein chicken parmi hot pocket
1ωρ. 15 λεπτ.
Kung Pao chicken
1ωρ. 30 λεπτ.
Pocket roast beef with seeded mustard sauce
1ωρ. 30 λεπτ.
Surf and turf with pink peppercorn sauce (TM6)
45 λεπτ.
Moroccan chicken with couscous
1ωρ. 5 λεπτ.
Chicken with sparkling wine cream sauce
1ωρ. 5 λεπτ.
Chicken and almond stir-fry
30 λεπτ.
Creole jambalaya
1ωρ.
Thai red chicken curry and rice
40 λεπτ.
Moroccan chicken and cauliflower cous cous
25 λεπτ.
Miso chicken and rice
1ωρ. 30 λεπτ.
Lamb spezzatino
1ωρ. 45 λεπτ.