Συσκευές & Αξεσουάρ
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
eschalots30 g
-
red wine150 g
-
carrots cut into sticks (1 cm x 7 cm)300 g
-
pork tenderloin (500 g, approx. 6 cm)1
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
water130 g
-
Meat stock paste (refer to the recipe in The Basic Cookbook)½ tsp
-
juniper berries (προαιρετικό πεδίο)8
-
25 g red berry jamcherry jam25 g
-
unsalted butter20 g
-
cornflour1 tsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
29 g
Θερμίδες
1047 kJ /
250 kcal
Λιπαρά
7 g
Φυτικές ίνες
2.5 g
Υδατάνθρακες
11 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Fabulous Flavour on Every Level
72 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνHigh protein chicken parmi hot pocket
1ωρ. 15 λεπτ.
Kung Pao chicken
1ωρ. 30 λεπτ.
Pocket roast beef with seeded mustard sauce
1ωρ. 30 λεπτ.
Surf and turf with pink peppercorn sauce (TM6)
45 λεπτ.
Moroccan chicken with couscous
1ωρ. 5 λεπτ.
Chicken with sparkling wine cream sauce
1ωρ. 5 λεπτ.
Chicken and almond stir-fry
30 λεπτ.
Creole jambalaya
1ωρ.
Thai red chicken curry and rice
40 λεπτ.
Moroccan chicken and cauliflower cous cous
25 λεπτ.
Miso chicken and rice
1ωρ. 30 λεπτ.
Lamb spezzatino
1ωρ. 45 λεπτ.