
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
eschalots30 g
-
red wine150 g
-
carrots cut into sticks (1 cm x 7 cm)300 g
-
pork tenderloin (500 g, approx. 6 cm)1
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
water130 g
-
Meat stock paste (refer to the recipe in The Basic Cookbook)½ tsp
-
juniper berries (προαιρετικό πεδίο)8
-
cherry jam25 g
-
unsalted butter20 g
-
cornflour1 tsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
29 g
Θερμίδες
1047 kJ /
250 kcal
Λιπαρά
7 g
Φυτικές ίνες
2.5 g
Υδατάνθρακες
11 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Fabulous Flavour on Every Level
72 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTinga de pollo (shredded chicken)
35 λεπτ.
Little sausages with tomato sauce and rice (9 months+)
1ωρ.
Thai red pork curry
35 λεπτ.
Moroccan lamb burgers with harissa yoghurt dressing
1ωρ. 5 λεπτ.
Pork fillet with paprika cream sauce and linguine
1ωρ. 20 λεπτ.
Beetroot and lamb flatbreads with tahini yoghurt (Diabetes)
1ωρ. 10 λεπτ.
Tandoori chicken
45 λεπτ.
Chicken with creamy vegetable sauce
35 λεπτ.
Beef madras
1ωρ. 30 λεπτ.
Lamb rack with roasted ratatouille, garlic green beans and potato gratin
1ωρ. 45 λεπτ.
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 λεπτ.
Chinese pork with vegetables
1ωρ. 20 λεπτ.