
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
eschalots30 g
-
red wine150 g
-
carrots cut into sticks (1 cm x 7 cm)300 g
-
pork tenderloin (500 g, approx. 6 cm)1
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
water130 g
-
Meat stock paste (refer to the recipe in The Basic Cookbook)½ tsp
-
juniper berries (προαιρετικό πεδίο)8
-
cherry jam25 g
-
unsalted butter20 g
-
cornflour1 tsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
250 kcal /
1047 kJ
Πρωτεΐνη
29 g
Λιπαρά
7 g
Υδατάνθρακες
11 g
Φυτικές ίνες
2.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Fabulous Flavour on Every Level
72 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνEasy Chinese beef and tomato
40 λεπτ.
Shredded Lamb ragù
1ωρ. 25 λεπτ.
Rachel Shanks's Roast beef with Yorkshires and gravy
3ωρ. 15 λεπτ.
Easy lamb hotpot
2ωρ.
Lemon roast chicken
1ωρ. 35 λεπτ.
Beef and beer pie
1ωρ. 40 λεπτ.
Chicken and risoni bake
1ωρ. 15 λεπτ.
Jo Whitton's Wholesome meatball soup
50 λεπτ.
Chinese-style beef stew
3ωρ. 30 λεπτ.
Chicken tikka masala with saffron rice
4ωρ. 40 λεπτ.
Turkey pasta in a creamy mushroom sauce
45 λεπτ.
Chicken korma with cashews
30 λεπτ.