
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
brown onions cut into halves100 g
-
bacon cubes100 g
-
pork tenderloin500 - 600 g
-
salt2 tsp
-
ground pepper¼ tsp
-
ground sweet paprika1 - 1 ½ tsp
-
lean bacon, smoked (60-80 g)6 - 8 slices
-
preserved sauerkraut500 g
-
dried bay leaf (προαιρετικό πεδίο)1
-
juniper berries (προαιρετικό πεδίο)3
-
water500 g
-
potatoes cut into pieces (3 cm)750 g
-
onions cut into halves250 g
-
oil for frying3 tbsp
-
full cream milk140 g
-
unsalted butter40 g
-
ground nutmeg2 - 3 pinches
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
47 g
Θερμίδες
2467 kJ /
590 kcal
Λιπαρά
25 g
Φυτικές ίνες
6.4 g
Υδατάνθρακες
37 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Fabulous Flavour on Every Level
72 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTinga de pollo (shredded chicken)
35 λεπτ.
Little sausages with tomato sauce and rice (9 months+)
1ωρ.
Thai red pork curry
35 λεπτ.
Moroccan lamb burgers with harissa yoghurt dressing
1ωρ. 5 λεπτ.
Pork fillet with paprika cream sauce and linguine
1ωρ. 20 λεπτ.
Beetroot and lamb flatbreads with tahini yoghurt (Diabetes)
1ωρ. 10 λεπτ.
Tandoori chicken
45 λεπτ.
Chicken with creamy vegetable sauce
35 λεπτ.
Beef madras
1ωρ. 30 λεπτ.
Lamb rack with roasted ratatouille, garlic green beans and potato gratin
1ωρ. 45 λεπτ.
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 λεπτ.
Chinese pork with vegetables
1ωρ. 20 λεπτ.