
Συσκευές & Αξεσουάρ
Vissticks met tomatensaus
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 porties
Υλικά
-
bier200 g
-
bloem120 g
-
knoflookpoeder½ tl
-
gedroogde peterselie½ tl
-
gedroogde gist1 tl
-
fijn zout1 tl
-
kabeljauwfilets, zonder vel zonder graten, in reepjes (2 x 6 cm) (zie tip)500 g
-
olijfolie30 g
-
tomaten passata400 g
-
suiker (προαιρετικό πεδίο)½ tl
-
bicarbonaat van sodium1 snuifje
-
plantaardige olie om te bakken300 g
Διατροφή ανά 1 portie
Θερμίδες
316 kcal /
1321 kJ
Πρωτεΐνη
26.16 g
Λιπαρά
10.44 g
Υδατάνθρακες
26.43 g
Φυτικές ίνες
2.06 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνZalm op een bedje van asperges met kruidenvinaigrette
45 λεπτ.
Zalm met venkel
40 λεπτ.
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25 λεπτ.
Balsamicozalm met courgettenoedels
25 λεπτ.
Zalm met rijst en champignons
Καμία βαθμολογία
Tartaar van Zeebrasem met Vanille
Καμία βαθμολογία
Menu: Broccoli en Edamame Soep met Gorgonzola, Zalm met Groenten en Dillesaus
Καμία βαθμολογία
Krokante Parmezaanse Zalm met Groenten en Citroenroomsaus
Καμία βαθμολογία
Geroosterde Inktvis en Gnocchi met Paprika en Groene Mojo
Καμία βαθμολογία
Zalm met broccoli en honing-mosterdsaus
Καμία βαθμολογία
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
Καμία βαθμολογία
Paëlla
50 λεπτ.