Vollkorn-Pasta mit Kichererbs-Crème und Crevetten

Vollkorn-Pasta mit Kichererbs-Crème und Crevetten

2.3 14 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
2 Portionen

Υλικά

  • Schalotten
    20 g
    1 Knoblauchzehe
  • frischer Rosmarin Blätter gewaschen und getrocknet
    1 Zweigchen
  • Olivenöl, nativ nach Belieben
    30 g
  • Karotten in Stücken (3-4 cm)
    20 g
  • Sellerie in Stücken (3-4 cm)
    20 g
  • weisse Kichererbsen, aus der Dose abgetropft
    180 g
  • Wasser
    200 g
  • feinkörniges Salz
    ½ TL
  • Vollkorn-Pasta, getrocknet (z. B. Fusilli, Macaroni, Penne, etc.)
    100 g
  • Krevetten, roh (προαιρετικό πεδίο) geschält
    60 g
  • Olivenöl, nativ
  • schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen (προαιρετικό πεδίο)
    2 Prisen

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 475 kcal / 1987 kJ
Πρωτεΐνη 18 g
Λιπαρά 24 g
Υδατάνθρακες 50 g
Φυτικές ίνες 9 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων