Chutney de canneberge au romarin

Chutney de canneberge au romarin

5.0 4 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
2 bocaux

Υλικά

  • 150 g d'oignons rouges coupés en deux
  • 220 g de sucre
  • 125 g de vinaigre de vin rouge
  • 185 g d'eau
  • 4 feuilles de romarin fraîches (env. 10 cm), uniquement les aiguilles
  • 1 bâton de cannelle
  • 10 grains de poivre noir
  • 1 feuille de laurier
  • ¼ c. à café de noix de muscade moulue
  • 340 g de cranberries séchées
  • 2 pincées de sel fin
  • 2 pincées de poivre noir, moulu

Διατροφή ανά 1 bocal

Θερμίδες 936 kcal / 3922 kJ
Πρωτεΐνη 2 g
Λιπαρά 3 g
Υδατάνθρακες 227 g
Φυτικές ίνες 15.1 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων