Συσκευές & Αξεσουάρ
Veal fillet with mirabelle plums
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 50 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
freshly squeezed lemon juice30 g
-
honey25 g
-
soy sauce20 g
-
five-spice powder1 tsp
-
veal tenderloin800 g
-
olive oil10 g
-
unsalted butter20 g
-
salt2 pinches
-
ground pepper2 pinches
-
fresh thyme1 sprig
-
fresh bay leaf1
-
water500 g
-
mirabelle plums600 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
59 g
Θερμίδες
1921 kJ /
455 kcal
Λιπαρά
13 g
Υδατάνθρακες
25 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
French Tradition on your Table
10 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPulled pork with steamed buns
3ωρ.
Meatballs with tomato sauce
Καμία βαθμολογία
Five-spice duck with mushrooms, Asian vegetables and rice
1ωρ. 5 λεπτ.
Honey lime chicken supremes with Mango chutney
1ωρ. 15 λεπτ.
Chicken and pepper souvlaki with rice
1ωρ. 5 λεπτ.
Korean barbecue pork with rice salad
40 λεπτ.
Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad
7ωρ. 20 λεπτ.
Bacon-wrapped turkey leg with potatoes
1ωρ. 40 λεπτ.
Chicken rolls with apples, sweet potatoes and curry sauce
1ωρ. 25 λεπτ.
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1ωρ. 10 λεπτ.
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45 λεπτ.
Spinach and cheese-filled meatloaf
1ωρ. 15 λεπτ.