
Συσκευές & Αξεσουάρ
Veal fillet with mirabelle plums
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 50 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
lemon juice, freshly squeezed30 g
-
honey25 g
-
soy sauce20 g
-
five-spice powder1 tsp
-
veal tenderloin800 g
-
olive oil10 g
-
unsalted butter20 g
-
salt2 pinches
-
ground pepper2 pinches
-
fresh thyme1 sprig
-
fresh bay leaf1
-
water500 g
-
mirabelle plums600 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
455 kcal /
1921 kJ
Πρωτεΐνη
59 g
Λιπαρά
13 g
Υδατάνθρακες
25 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

French Tradition on your Table
10 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChinese pork with vegetables
1ωρ. 20 λεπτ.
Mapo tofu
Καμία βαθμολογία
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1ωρ. 10 λεπτ.
Five-spice duck with mushrooms, Asian vegetables and rice
1ωρ. 5 λεπτ.
Chicken and warm potato salad
55 λεπτ.
Honey lime chicken supremes with Mango chutney
1ωρ. 15 λεπτ.
Chicken and pepper souvlaki with rice
1ωρ. 5 λεπτ.
Caribbean stew and Steamed rice cups
9ωρ. 15 λεπτ.
Korean barbecue pork with rice salad
40 λεπτ.
Chicken rolls with apples, sweet potatoes and curry sauce
1ωρ. 25 λεπτ.
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1ωρ. 10 λεπτ.
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45 λεπτ.